FES Fit en Soepel, Alblasserdam

De heerlijke weldadige warmte van een hotstone massage bij

FES Fit en Soepel in Alblasserdam

 

 

 

                               

       

 

                                                                                                 

 

 

 
Hotstone Massage

Hotstone massage wordt gedaan met warme basalt stenen die, door de eeuwen heen, de elementen hebben getrotseerd. De invloeden wind, water, vuur en aarde hebben de stenen zowel letterlijk als energetisch gevormd.
Het masseren met deze brokken energie kan dus niets anders betekenen dan pure verwennerij voor lichaam en geest.
 

De basalt stenen komen hoog uit de bergen en vulkanen van de Andes in Zuid-Amerika en zijn stenen van gestolde lava die eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. De stenen hebben een hoog ijzer- en magnesiumgehalte met een hoge dichtheid waardoor de warmte goed wordt vastgehouden en langzaam wordt afgegeven.
 
 
De weldadige warmte en dieptewerking heeft zo zijn fysieke effecten en het energetische component wordt gebruikt ter harmonisering van de chakra's.
Deze combinatie stimuleert allerlei fysieke processen zoals orgaanactiviteit, het verbeteren van de bloed- en lymfecirculatie en ontgiftings- en herstel-processen.
 
 
De cliënt wordt zowel op mentaal als op emotioneel niveau in balans gebracht.
De Hotstonemassage is met name geschikt voor of bij:
- spanningen
- stress
- spierproblemen
- fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden)gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken) spijsverteringsprobl
emen (therapeutische behandeling aangeraden)
- slechte doorbloeding
Maar bovenal ook voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad en ontspanning van een Hotstone massage.
 
 
Wat houdt een behandeling in?
Eerst wordt er een aantal stenen op u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed over de huid te laten glijden.
Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige strijkingen.
Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden wat de behandeling nog effectiever maakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FES Fit en Soepel
info@fesfitensoepel.nl