De heerlijke weldadige warmte van een hotstone massage bij FES Fit en Soepel in Alblasserdam

Hotstone massage wordt gedaan met warme basalt stenen die, door de eeuwen heen, de elementen hebben getrotseerd. De invloeden wind, water, vuur en aarde hebben de stenen zowel letterlijk als energetisch gevormd.
Het masseren met deze brokken energie kan dus niets anders betekenen dan pure verwennerij voor lichaam en geest.

De basalt stenen komen hoog uit de bergen en vulkanen van de Andes in Zuid-Amerika en zijn stenen van gestolde lava die eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. De stenen hebben een hoog ijzer- en magnesiumgehalte met een hoge dichtheid waardoor de warmte goed wordt vastgehouden en langzaam wordt afgegeven.

De weldadige warmte en dieptewerking heeft zo zijn fysieke effecten en het energetische component wordt gebruikt ter harmonisering van de chakra’s.
Deze combinatie stimuleert allerlei fysieke processen zoals orgaanactiviteit, het verbeteren van de bloed- en lymfecirculatie en ontgiftings- en herstel-processen.

De cliënt wordt zowel op mentaal als op emotioneel niveau in balans gebracht.
De Hotstonemassage is met name geschikt voor of bij:

  • spanningen
  • stress
  • spierproblemen
  • fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden)gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken) spijsverteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden)
  • slechte doorbloeding
    Maar bovenal ook voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad en ontspanning van een Hotstone massage.

Wat houdt een behandeling in?
Eerst wordt er een aantal stenen op u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed over de huid te laten glijden.
Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige strijkingen.
Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden wat de behandeling nog effectiever maakt.

Afspraak maken via Whatsapp

Wij zijn telefonisch te bereiken voor een afspraak, alleen als ik in behandeling ben kan ik de telefoon niet opnemen. Daarom kan je bij ons via whatsapp ook een afspraak maken.

Opleidingen en cursussen

Het is voor mij heel belangrijk dat ik mijn kennis up to date hou. Door de opleidingen en cursussen die ik heb afgerond heb ik hiervoor gezorgd.

referenties

Wij werken met veel plezier en daarbij komen gelukkig positieve referenties om de hoek kijken.

© Copyright - FES Fit en Soepel