Lage rugpijnklachten
Hoofdpijn
Nek- en schouderpijnklachten

Dit zijn klachten die veel voorkomen en vaak door verschillende redenen/oorzaken zijn ontstaan.

Als massagetherapeut kijken we eerst samen, door middel van een anamnese, waardoor de klachten zijn ontstaan. Er wordt gekeken naar “het geheel”, dus de lichamelijke belasting zoals werkhouding, sport e.d. maar ook de geestelijke belasting zoals “niet lekker in je vel zitten”, “veel aan je hoofd hebben”, enz.

Naast de behandeling van uw spieren en/of gewrichten vindt de behandeling ook plaats vanuit de wervelkolom waar de zenuwbanen worden geactiveerd. Het activeren van de zenuwbanen haalt de spanning uit de spieren en zorgt voor een betere doorbloeding.

Als massagetherapeut kijk je ook verder dan de pijnplek zelf.

Het kan zijn dat de oorsprong van de pijn ergens anders ligt dan de plek waar je de pijn voelt. Dit komt doordat bepaalde huidgebieden, spieren en gewrichten met elkaar in verbinding staan omdat ze aangestuurd worden door 1 zenuwwortel vanuit de wervelkolom. Segmentatie heet dat.

Afspraak maken via Whatsapp

Wij zijn telefonisch te bereiken voor een afspraak, alleen als ik in behandeling ben kan ik de telefoon niet opnemen. Daarom kan je bij ons via whatsapp ook een afspraak maken.

Opleidingen en cursussen

Het is voor mij heel belangrijk dat ik mijn kennis up to date hou. Door de opleidingen en cursussen die ik heb afgerond heb ik hiervoor gezorgd.

referenties

Wij werken met veel plezier en daarbij komen gelukkig positieve referenties om de hoek kijken.

© Copyright - FES Fit en Soepel