Indian Head Massage

Indian Head Massage is gebaseerd op de oude Indiase geneeswijze, de Ayurveda. Deze visie stelt dat het lichaam gehoorzaamt aan de geest. De geest wordt beschouwd als de regisseur van de energieën die het licham doen leven. Lichaam en geest is één totaal en niet los te koppelen.

Met de Indian Head Massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders en hoofd, afgewisseld met strijkingen.

Door de Indian Head Massage worden blokkades opgeheven welke zich kunnen uiten in hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in de rug en andere stress gerelateerde klachten.

Deze massage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam als geest.

De effecten van een Indian Head Massage zijn:

  • het heeft een vitaliserende werking
  • het werkt zeer ontspannend
  • het kalmeert lichaam en geest
  • het kan hoofdpijnklachten verminderen
  • stress gerelateerde klachten verminderen

Afspraak maken via Whatsapp

Wij zijn telefonisch te bereiken voor een afspraak, alleen als ik in behandeling ben kan ik de telefoon niet opnemen. Daarom kan je bij ons via whatsapp ook een afspraak maken.

Opleidingen en cursussen

Het is voor mij heel belangrijk dat ik mijn kennis up to date hou. Door de opleidingen en cursussen die ik heb afgerond heb ik hiervoor gezorgd.

referenties

Wij werken met veel plezier en daarbij komen gelukkig positieve referenties om de hoek kijken.

Indian Head Massage

De massage kan zittend op een stoel, met het hoofd op een kussen op de tafel, gegeven worden. Of liggend op de massagetafel. De kleding kan worden aangehouden. Makkelijk zittende kleding wordt aangeraden.

De massage kan met of zonder olie gegeven worden. Dit in overleg met de cliënt.

© Copyright - FES Fit en Soepel